Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 19 januari 2018

Hartelijk Gefeliciteerd

Op het blog van Ons Borduurkaartenblog staat challenge # 51 met het thema Geborduurde Verjaardagkaart. Deze kaart heb ik gemaakt voor de verjaardag van mijn kleindochter Amber. Zij is namelijk weg paarden. Daarom mag zij voor haar kinderfeestje gaan paardrijden met een aantal vriendinnetjes. De basis van mijn kaart bestaat uit groen Cardstock. Het Borduurpatroon is van Chrissie en komt uit het blad HobbyZine Plus 21. Het 3D-plaatje is van een knipvel van Mireille Crafts; E 631. Het Borduurgaren is van Madeira Polyneon; bruin gemêleerd 1608 en Madeira Rayon; grijs 1040 en bruin 1145. De hoeken zijn afgewerkt met een Blote-billenpons en Brads in de vorm van een Hartje. De Ballonnetjes zijn ook Brads.


Groetjes, Nellie
 

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart heb je voor je kleindochter gemaakt Nellie. Mooi patroon heb je gebruikt. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Nellie, wat een plaatje van een kaart voor je kleindochter.
  Ook weer zo mooi geborduurd.
  Gezellig dat je meedoet bij Ons borduurkaartenblog, dank je wel.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Nellie
  Dit is een supermooie kaart voor je kleindochter, hier was ze vast heel erg blij mee.
  Bedankt voor je deelname op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen