Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 11 april 2017

Geborduurde Kerstkaart

Op Facebook bij Nieuwe Borduurkaartenvrienden heeft Christien van den Akker een nieuw borduurpatroon nummer 132 neergezet voor de maanden maart/april. De basis van mijn kaart bestaat uit paars Cardstock. Het 3D-plaatje is van Dot & Do; Precious Christmas. Het Borduurgaren is van Madeira Rayon; paars 1386 en Stich and Do; mokka BGE 44. Verder is de kaart afgewerkt met Plakparels. Met deze kaart wil ik ook meedoen met challenge # 103 op het blog van Fadengrafik. Het thema is vrij.


Groetjes, Nellie

8 opmerkingen:

 1. That's a lovely festive card. Alhough it's far from Christmas time, it's never too early to start making Chrstmas cards. Even the stitched border looks like Christmas decorations to me. Thanks for joining the Fadengrafik Challenge.

  Greetings,
  Veronika DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ein süßes Winterkärtchen. Ja Weihnachten kommt schneller als man denkt *schmunzel*
  Danke für Deine Teilnahme an der 103. Fadengrafik-Challenge.

  Gruß BAstelfeti

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart. Bedankt voor het meedoen bij Fadengrafik Challenge Blog

  Groetjes
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen