Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 21 augustus 2016

Prettige Feestdagen

De basis van deze kaart bestaat uit rood Cardstock. Het Borduurpatroon is van Ann's Paper Art; nummer 055. Het Borduurgaren is van Find It; Stich and Do. De gebruikte kleuren zijn: Kerstrood BGE 34, Olijfgroen BGE 46 en Koffiebruin BGE 12. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations; Traditional Christmas SB 10108. Verder is de kaart afgewerkt met Strass-stenen en -sterren. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Ons Borduurkaartenblog: Challenge # 34 Thema Alles Mag
- Fadengrafik: Challenge # 95 Thema Ann's Paper Art


Groetjes, Nellie

 

7 opmerkingen:

 1. That's a beautiful classic Christmas card! Your stitching is so detailed and I like the bling you added with the genstones. And the horses of course :) Thanks for joining the Fadengrafik Challenge.

  Greetings,
  Veronika DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige geborduurde kaart is het geworden Nellie, het patroon is prachtig.En wat een lief plaatje, een mooie kerstkaart is het zo.
  Dank je wel voor het meedoen bij Ons borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nellie
  Wat een mooie kerstkaart en het patroon is prachtig.
  Bedankt voor je deelname op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie, wat een gave kerstkaart! Met dit weer krijg ik helemaal zin in sneeuw en door je kaart kom ik helemaal in de winterstemming. Mooi geworden! Gezellig dat je meedoet met de challenge van Ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kerstkaartje Nellie, mooi geborduurd!
  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart Nellie een heel mooi kerstpayroon. Alles past heel mooi. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen