Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 20 juni 2016

Proficiat

Deze kaart heb ik al een hele tijd geleden gemaakt, maar nog nooit geplaatst en laten zien. Ik wilde het "Hobbydotten" ook wel eens uitproberen, maar het is toch niet zo mijn ding! Deze kaart zat in de Goodybag van het blad HobbyZine Plus 5. De basis bestaat uit groen Cardstock. De blaadjes en bloemknopjes heb ik ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. De gebruikte kleuren zijn: Rood 431 en Groen 461. De Tekst zijn stickerletters van Nellie Snellen en komen uit eigen voorraad. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge  # 18 op het blog van De Egel. Het Thema is Dier op je kaart.


Groetjes, Nellie
 

5 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan Nellie, hobbydotten heb ik ook wel eens geprobeerd maar dat is ook niets voor mij!

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart! Ik vind het dotten op zn tijd heerlijk. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch is het wel een dotje van een kaart geworden Nellie ;p
  Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig leuk dat je meedoet met onze 'DIEREN' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een wat late reactie, maar ik wilde je laten weten dat je een super creatie voor de juni uitdaging van de Egel hebt gemaakt. Ook al is het niet je ding, je hebt er wel je eigen draai aan geven door de blaadjes te kleuren. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen