Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 21 april 2016

Vrolijk Lentestuk

Gisteravond heb ik weer een leuke workshop bloemschikken gehad bij Ellen.
Deze keer heb ik een vrolijk lentestuk gemaakt. De basis bestaat uit een houten schaal. Hierop zijn 3 boomstammetjes vastgespijkerd. Daarbovenop zit een plastic bakje vastgelijmd. In het bakje zit een halve oase-blok. Als eerste zijn de takken vastgemaakt met krammen. Daarna de bladeren erin gestoken, zodat je geen oase meer zag. Toen de verschillende bloemen, zoals Ranonkels, Rozen, Hyacinten en Hortensia's.


Groetjes, Nellie

 

4 opmerkingen:

 1. Super mooi gedaan Nellie! Leuk zo met dat hout.

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooi lente stuk. groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi en vrolijk bloemstuk. ik hoop dat je er lang van mag genieten! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig Nellie ! Ik heb vroeger op school nog bloemschikken gehad en vond het elke keer zo leuk ! Maar ik durf er nu niet zo goed meer aan beginnen want al die leuke schaaltjes en potjes nemen ook weer zo veel plaats in ! Maar als ik zo'n prachtstukje zie, kriebelt het toch weer hoor !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen