Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 25 maart 2016

Vrolijk Pasen

Op het blog van Fadengrafik staat challenge # 90 met het thema Pasen. De basis van mijn kaart bestaat uit oranje Cardstock. Het Borduurpatroon is van Rie Kuipers en heb ik uit het blad HobbyZine Plus 10 gehaald. Het Borduurgaren is van Find It; Stich and Do. De gebruikte kleuren zijn: Oker BGE 05, Zachtblauw BGE 26, Mosgroen BGE 41 en Oranje BGE 11. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Jeanine's Art en zat ook bij het hobbyblad. Het Paasei heb ik ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. De gebruikte kleuren zijn: Oranje 428, Geel 425, Blauw 451 en Groen 461. De Tekst is gemaakt in Word met het lettertype Monotype Corsiva 12.


Groetjes, Nellie
 

5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kaart Nellie! Leuk zo met die kuikentjes.

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gedaan! Een hele mooie kaart. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd zo met het ei. Heel mooi gemmakt Nellie. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I like your colourful Easter card, and the cute chickens beside the eggs. Thanks fo joining the Fadengrafik Challenge.

  Greetings,
  Veronika DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eine ganz tolle Karte.
  Vielen Dank für deine TEilnahme an der Fadengrafikchallenge
  lg Nadja

  BeantwoordenVerwijderen