Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 16 mei 2015

Veel liefs

Op het blog van Ons Borduurkaartenblog staat challenge # 19 met het thema Vlinders. Het voorbeeld en model van mijn kaart heb ik uit het blad HobbyJournaal 122 gehaald. De basis bestaat uit oranje Cardstock. Het borduurpatroon is van Chrissie. Het borduurgaren is van Madeira Rayon. De gebruikte kleuren zijn: Oranje 1078, Groen 1051 en  Grijs 1164. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Mireille; 4317. De Pagode (LR 0276) en Vlinders (LR 0261) zijn Creatables van Marianne Design. De Pagode is bewerkt met Distressinkt; Spiced Mamelade. Op de Vlinders heb ik nog een plakparel zitten. De Tekst is een stempel van MD.


Groetjes, Nellie


 

8 opmerkingen:

 1. Een heel vrolijk kaartje! Leuk geborduurd!

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bewerkelijke kaart. Daar heb je vast veel werk aan gehad. Mooi!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nellie
  Wat een leuk model is je prachtige kaartje en je hebt de mooie borduurtjes er mooi op verwerkt.
  Gezellig dat je meedoet aan de challenge op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Nellie.
  Mooi, mooi, mooi is je kaart, pra, je hebt ook schattige chtig geborduurd in héle mooie kleuren, het is een leuk model, ook de vlindertjes staan er mooi bij.
  Dank je wel voor je trouwe deelname aan Ons borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes.Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Nellie, wat een gaaf model en weer zo mooi afgewerkt, erg gaaf! gezellig dat je weer meedoet met de challenge van ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nellie wat een bijzondere kaart heb je gemaakt. Leuke kleuren en een leuk patroon heel erg mooi gemaakt. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie vlinderkaart.
  Bedankt voor je deelname bij Ons borduurkaartenblog.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen