Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 19 juli 2014

Jarige Job

De basis van deze kaart is groen Cardstock. Het Designpapier is van Joy! Crafts; 6011/0038. Alle randen zijn bewerkt met Cats-Eyes; Moss Green. Het borduurpatroon is van Anneke Radsma en komt uit het blad HobbyJournaal 110. Deze keer heb ik alleen kraaltjes en pailletjes gebruikt als borduurwerk. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Precious Marieke; CD 10356. Om de ronde rand van de Nestabillity- vorm heb ik een kantje geplakt. Ook de Tekststempel is van Joy! Crafts; 6410/0010. De hoeken van het designpapier zijn gemaakt met een blote-billenpons.  Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 9 op het blog van Ons Borduurkaartenblog met het thema Alles Mag.


Groetjes, Nellie
 

5 opmerkingen:

 1. Wat een supermooi kaartje Nellie, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje..Leuk met al die kraaltjes!!

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Nellie
  Wow je kaart is prachtig, wat leuk met het prachtige kantje er langs, ik ben ook wel een fan van Anneke Radsma,zij maakt prachtige patronen, daar heb jij een schitterende kaart mee gemaakt.
  Dank je wel voor je trouwe deelname aan de challenge van Ons borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie. Est een mooie kaart met de kralen. Heel leuk gemaakt volgens dit patroon. Mooi plaatje. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie geborduurde kaart met die kraaltjes erop verwerkt.
  bedankt voor je deelname bij ons borduurkaarten blog.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen