Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 24 mei 2014

Veel Liefs

Op het blog van Miekelotte staat challenge # 22 met het thema Vogels. Met mijn kaart wil ik hieraan meedoen. De basis van deze kaart bestaat uit paars Cardstock. Het Designpapier is van Joy! Crafts; 6011/0038. Het 3D-plaatje is van Precious Marieke; CD 10355. Ook de snijmallen zijn van Precious Marieke: Grasrand PM 10002, Vlinder PM 10003, Rand PM 10004, Hekje PM 10005. De rand en de vlinder zijn afgewerkt met plakparels van de Action. De tekststempel is van Marianne Design.


Groetjes, Nellie
 

5 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie. Wat een leuke kaart met deze materialen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat toevallig ik zag vanavond nog een kaart met dit plaatje en ook het vogeltje ontbrak niet. Mooi geworden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Nellie
  Wat een lieffie is dit, mooie kleurtjes en prachtig afgewerkt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve kaart Nellie,leuk met al die mallen en het vogeltje maak de kaart helemaal af,super mooi gedaan!!

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren heeft jouw vogelkaartje gekregen, leuk hoor! Bedankt dat je mee doet met de challenge van Miekelotte.
  Groetjes, Karin DT-team Miekelotte is Challenging You

  BeantwoordenVerwijderen