Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 29 november 2013

Pakjesavond

Op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten staat een Candy. Hier moet je wel een Sinterklaaskaartje met borduurwerk voor maken. De basis van mijn kaartje is okergeel Cardstock. Het borduurpatroon is van Betty de Groote-Greven en staat in het blad HobbyJournaal 104. Het borduurgaren is van Madeira Rayon. Gebruikte kleuren: lila 1031, paars 1033, lichtgeel 1023, geel 1024 en okergeel 1025. Het 3D-plaatje komt van Yvonne Creations (HJ 9201). De bloemetjes zijn gemaakt met een pons. De letters zijn afkomstig van een stickervel van Nellie Snellen. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels. Tevens doet deze kaart mee met de Challenge Sinterklaas op het blog van Noor! Design.


Groetje, Nellie

                         
 

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke sinterklaaskaartje heb je weer gemaakt Nellie!! Het zwarte pietje is ook erg leuk.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gemaakt deze kaart !
  Alvast een fijn en gezellig (knutsel) weekend gewenst ☺
  Grtjsss en liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gezellig en mooi kaartje. Leuk dat je meedoet met de St Nicolaas challenge bij het EHI borduurblog.
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie, wat leuk dat je meedoet met de uitdaging bij de EHI borduurblog, leuke kaart heb je gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Nellie, Gefeliciteerd met het winnen van de uitdaging bij EHI borduurblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen