Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 17 oktober 2013

Bloemstuk

Dinsdagavond ben ik weer naar bloemschikken geweest. Deze keer moesten we een vaas opmaken op de moderne manier van bloemschikken: Met weinig materiaal toch iets leuks en origineels maken, wat niet te koop is in de supermarkten! Eerst werd de vaas opgevuld met oase. In het midden werd de groene tak geplaatst. Hieromheen werden 12 stokjes gestoken met buisjes, die op verschillende hoogtes werden vastgezet met tie-rips. De buisjes  werden daarna gevuld met water. Hierin zijn de verschillende soorten bloemen gestoken. Daarna werden de grassprieten tussen de stokken en de groene tak gestoken. Om de oase te verbergen zijn nog enkele bladeren vastgezet, Als afwerking heb ik nog wat boomschors vastgelijmd op de takken. Ik vond het erg leuk om te maken en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Groetjes, Nellie
 

4 opmerkingen:

 1. Wauw Nellie wat een mooi bloemstuk!! Nu maar hopen dat je er lang van mag genieten.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo Nellie, wat is dit een prachtig bloemstuk, mijn vader was vroeger ook bloemist, dus ik weet van wanten, jou kunstwerk is echt schitterend.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie bloemstuk zeg.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Nellie,
  nou, hier heb ik geen kaas van gegeten. Vind het prachtig!! Echt heel mooi!
  Leuk dat je dat kunt en doet!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen