Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 25 september 2013

Exotisch bloemstuk

Sinds lange tijd ben ik gisteravond weer naar bloemschikken geweest. Deze keer heb ik een langwerpige vaas opgemaakt. Als eerste werden de Anjers, Rozen en Gerbera's op draad gezet en gecaoutchoucd. Daarna zijn deze bloemen samen met de Papavers en  Grassprieten gerangschikt en vastgezet met elastiekdraad aan de steel van de Paradijsvogelbloem. Hierna is het blad vastgemaakt. Om de vaas niet te laten vallen is een halve tempexbol omwikkeld met boomschors en aan de rand van de vaas geclingd. Als laatste zijn de Lampionnetjes met ijzerdraad vastgemaakt aan de uiteindes van de Grassprieten.


Groetjes, Nellie
 

7 opmerkingen:

 1. Wat gaaf en dan die lampionnetjes eraan, zo mooi verwerkt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo, dat ziet er gaaf uit! Prachtig bloemstuk in herfstkleuren. Fijn dat je er weer heen kon, Nellie!
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Nellie, dat het je gaaf gemaakt zeg! Echt geweldig. Nu maar hopen dat hij lang blijft staan zodat je er nog een poosje van kan genieten.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schitterend Nellie!! Echt gaaf mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig zeg! Wat ziet dat er fleurig en mooi uit! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend Nellie, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOHHHHHHHHH dit is genieten, wat een super gaaf stuk heb je gemaakt Nellie, heel veel plezier ervan en die halve bol op de vaas vind ik een super goed idee !!!
  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen