Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 12 juni 2012

Bruin-Roze Kaart

Deze kaart is gemaakt met bruin- en roze Cardstock papier. Het designpapier is van Pion. De huizen, het hekje, de boom en de fiets zijn Creatables van Marianne Design. De Tag/Label is een Doohickeys van Magnolia. Het Tilda stempelafdrukje komt uit de serie Sweet Crazy Love Collection en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Haren; Walnut Stain, Jurkje; Spun Sugar en Victorian Velvet, Blouse en Kousjes; Antique Linen, Huid; Tattered Rose en Fired Brick. De tekst op het label is een stempel van Marianne Design. In het mandje op de fiets heb ik 2 roosjes geplakt. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
Creatijd: Challenge juni; gebruik de kleuren Roze en Bruin en een Label.
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 34; Maak een kaartje in de kleuren Roze en Bruin en gebruik een Tilda stempel.
Groetjes, Nellie

5 opmerkingen:

 1. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Nellie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi gedaan hoor

  bedankt voor je deelname bij IAMC

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje Nellie, leuk gedaan met die huisjes op de achtergrond. Bedankt voor het meedoen met de challenge van IAMC.

  BeantwoordenVerwijderen