Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 8 juni 2012

Tri-Shutter-Card

Op het blog van Duymelot Design Team staat voor de maand juni een Bingo-wedstrijd met als thema: lekker zomers. Ik heb gekozen voor : Rood-Wit-Blauw. Het designpapier is van Marianne Design. Het stempelafdrukje is gemaskerd en op een Craftable van Marianne Design geplakt. Het afdrukje is ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Fired Brick, Worn Lipstick, Broken China, Black Soot, Mustard Seed en Tumbled Glass. De hoekjes zijn gemaakt met een Creatable van Marianne Design. De vlinders zijn gemaakt met een pons. De tekststempel is van Penny Black. De swirls zijn gemaakt met een stans van Crealies. Verder is de kaart afgewerkt met lint, een bloem en brad en charms.

                                                     Kaart dicht:

                                              Kaart open:

Groetjes, Nellie

3 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig model is dit toch! Prachtig kaartje zo in rood, wit en blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje Nellie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o deze is super mooi Nellie , leuk dat je weer meedoet met de bingo -challenge bij Duymelot mooie kaart meis , wens je dan ook weer veel suc6 !

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen