Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 18 januari 2013

Gefeliciteerd

De basis van deze kaart is rose Cardstock. Het Designpapier is van KaiserCraft; Miss Nelly Collection. De vlinder is een Creatables van Marianne Design (LR 0115). De 2 hoeken zijn gemaakt met een stans van Joy!Crafts (6002/0135). Het tekststempeltje is wederom van MD (CS 0855). Op de vlinder en de bloemetjes heb ik pareltjes geplakt ter afwerking. Deze pareltjes komen van de Action. Met deze kaart wil ik meedoen met Challenge # 8 op het blog van A Die for a Sketch.



Groetjes, Nellie

13 opmerkingen:

  1. Even vergroot en dan kun je goed zien hoe je hem gemaakt hebt. Mooie kleuren bij elkaar en de vlinder maakt het af.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart!! De vlinder is super gaaf maakt de kaart helemaal af!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie fleurige kaart nellie
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Really beautiful card, Nellie! The colour combination is so pretty, and the butterfly and corners are gorgeous! Thanks for being so faithful in joining us at A Die for a Sketch!...Nancy :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Great card Nellie and that's a fab job with the sketch! Love how you've cut the butterfly from the same background paper.
    Thanks for joining us at A Die for a Sketch and I hope to see you next month as well.
    Marilyn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Nellie wat een geweldige mooie kaart heb je gemaakt. Schitterend !! En je vlinder is echt helemaal een toppertje !! Bedankt voor het meedoen en we hopen je de volgende keer weer te zien bij ADFAS.

    Groetjes Ilonka DT

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaart Nellie.Heel mooi gemaakt met de vlinder. Die blijft mooi. Het papier er leuk op geplakt. De hoekjes stan ergoed bij.Groeten Trijntje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Your card is so pretty Nellie. Wonderful Die's you have used, the Butterfly is great to. Your take on the sketch is beautiful.

    Thanks for joining us again at A Die for a Sketch!
    Hugs, Dunja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Nellie,prachtige kaart en een mooie vlinder heb je gebruikt! Leuk dat je meedoet met a Die for a Sketch! groetjes Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Nellie,
    je bent de laatste voor vanavond waar ik een reactie achterlaat. De week was druk en vol en morgen weer een heel volle dag! Er ligt nog een stapeltje nakijkwerk, maar dat ga ik dan morgen nog wel even doen. Het is niet anders, een mens moet ook ontspannen.
    Ik lees dat jij flink de griep te pakken had. Vervelend zeg! Maar 2 kilo kwijt is ook wel lekker.
    Je kaart vind ik echt prachtig. Gek dat ik hem niet gezien heb op vrijdag... oh nee, toen was ik natuurlijk weg, naar de voorstelling, is ook zo.
    Nou, hij is supermooi!
    Mijn complimenten!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Beautiful work for the sketch this time! Thank you for joining us at a Die For a Sketch! Good luck!
    Hugs,
    Tammy Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super leuk kaartje heb je gemaakt voor onze challenge bij A die for a Sketch. Super frisse kleurtjes en daardoor krijg ik zo'n zin in het voorjaar! Bedankt voor het meedoen.

    Groetjes marjolein

    BeantwoordenVerwijderen