Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 2 september 2012

Queen for a Day

De basis van deze kaart bestaat uit wit Cardstock. Hierop is een ander wit papier met foamblokjes vastgezet. Het witte papier is met een embossingsmal van ProvoCraft door de Big Shot gehaald. Het rose/wit ruitjes Designpapier komt uit een blok van de Aldi. Het stempeltje van het kroontje is van Stampers Anonymous; Tim Holtz en is gestempeld met Cats-Eyes; Old Rose. De tekst is gemaakt in Word met lettertype ; Elephant, en eveneens in de kleur rose uitgeprint. Als afwerking van het Cas-kaartje zit er nog een kreukellintje, een sierlintje en een strikje op. Met dit kaartje wil ik meedoen met challenge # 8 op het blog van Mi Cas es Su Cas. Deze keer is het een Bingo-Challenge. Ik heb gekozen voor: Embossen-Roze-Lint


Groetjes, Nellie
 

13 opmerkingen:

 1. Wat een fantastisch mooie kaart heb je gemaakt! Je hebt je rijtje goed uitgewerkt. Fijn dat je de nieuwe uitdaging van MCSC bent aangegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, jij hebt hem begrepen, mooie kaart Nellie! Hij komt me bekend voor, hihihi. Leuk dat je mee doet met de BINGO bij MCSC.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Miranda,

   Dat klopt, maar ik heb hem wel aangepast!!

   Groetjes, Nellie

   Verwijderen
 3. Fantastische kaart nellie en helemaal volgens onze (moeilijke) spelregels! Geweldig! bedankt voor je deelname aan MCSC.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje Nellie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Nellie,
  Leuk dat je reageerde op mijn kaart op het Blog van HobbyHome.. Ik heb jouw kaarten ook bewonderd,ze zijn heel mooi hoor..complimenten...

  Groetjes Ans (heel lang geleden zat ik in Helmond op school bij de nonnen -de Nazareth Mavo) ...heb lang in Brouwhuis en Deurne gewoond..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat leuk dat je in Helmond op school hebt gezeten. Ikzelf heb op de St. Jozef Mavo (toen nog Mulo) gezeten en daarna nog 1 jaartje de Vormingklas V (wat gelijk staat aan Havo-niveau)op de Nazareth Mavo gevolgd. Ik lees dat je ook in Deurne hebt gewoond. Daar heb ik nog familie wonen.

   Groetjes, Nellie

   Verwijderen
 6. Hoi Nellie,

  Leuke kaart is dit! Succes met de challenge!

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een plaatje! Bedankt voor je deelname aan MCSC. liefs Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Perfect gedaan en heel mooi! Bedankt voor je deelname aan MCSC!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart, helemaal CAS! Leuk dat je meedoet aan deze challenge.
  Groetjes Carola (Gastdesigner)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Topkaart, heerlijk dat zoete roze en helemaal volgens de bingo! Leuk dat je meedoet met Mi Cas es su Cas!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen