Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 21 juli 2017

Kerstkaart

Deze keer weer een Kerstkaart, maar nu een gescrapte. Deze is gemaakt met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo (470.713.104) in de kleur donkerblauw. Het Designpapier is van Graphic 45; a Ladies Diary. Ook de Bloemen zijn uit het Designpapier geknipt. Het Plaatje komt van een knipvel van Marianne Design; VK 9531. Ook het Ovaal  en de Swirls zijn van MD: Ovaal; Craftables CR 1204 en Swirls; Creatables LR 0271. Bovenaan de kaart heb ik een gaatje gemaakt, zodat de kaart opgehangen kan worden. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- ScrapCards: Challenge # 98 Iets met vleugels
- Crafliners: Challenge # 40 Veel bloemen


Groetjes, Nellie

 

7 opmerkingen:

 1. het zou ook heel goed een beschermengel kunnen zijn voor iemand die dit nodig heeft verscholen tussen de mooie bloemen! Ik vind het een mooie hanger Nellie en heel erg bedankt voor je inzending naar Scr@p-Cards!
  Groetjes van Gerie en DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nellie wat een super mooi kaartje met een prachtige engel en bloemen, dank voor je mooie inzending op scrapcards fijne dag liefs dt Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachthanger met een heel romantisch en lief engeltje Nellie! Dank voor je deelname aan onze Scr@pCardsChallenge!

  xx Irene - DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie
  Wat een prachtige hanger met deze mooie engel erop en die bloemen zijn erg mooi.
  Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende hanger Nellie!
  Wat gezellig dat je deze maand meedoet aan de challenge bij Craftliners en heel veel succes!
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart Nellie, leuk dat je meedoet aan onze bloemen challenge bij Craftliners
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen