Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 21 maart 2016

Voor jou

Op het blog van Stampin your Way staat Challenge # 38 met het thema Maak een kleinigheidje om weg te geven. Ik heb 2 WC-Rolletjes versierd en gevuld met chocolade Paaseitjes voor mijn kleinkinderen Alex en Amber. Elk jaar hebben wij (opa en oma) namelijk een heerlijke Paasbrunch bij onze dochter en schoonzoon met hun kinderen. De WC-Rolletjes heb ik versierd met de Candy-materialen van Stampin'Up, die ik gewonnen had. Designpapier, Washitape, Touw, Knopen en de Inktpad; Hello Honey. De Tekst is gemaakt in Word met Lettertype Verdana 16.


Groetjes, Nellie

 

6 opmerkingen:

 1. Wat mooi gedaan Nellie !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke weggevertjes zeg en de inhoud is ook niet te versmaden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien dat je deze mooie creaties hebt gemaakt met onze candy.
  Gezellig dat je mee doet bij SYW.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk om de Candy terug te zien in deze mooie traktatie, wat zullen je kleinkinderen dit leuk gevonden hebben, bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way CHALLENGE!

  BeantwoordenVerwijderen