Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 19 oktober 2015

Geborduurde Dierendag kaart

Op het blog van Creaine staat challenge # 53. Het is de bedoeling dat je deze keer een Borduurkaart maakt met gebruik van een patroon van Linzoos en omdat Oktober in het teken van Dierendag staat moet er een dier op de kaart te zien zijn. De basis van mijn kaart bestaat uit rood Cardstock. Het Borduurpatroon is dus van Linzoos; B 31. Het Borduurgaren is van Joy!Crafts; Chrissie. De gebruikte kleuren zijn: Gemêleerd Bruin nummer 2 en gemêleerd Rood nummer 11. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Amy Design; Animal Medley CD 10452/HJ 11901. De Hoeken van de kaart zijn bewerkt met een Blote-billenpons. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels.


Groetjes, Nellie
 

6 opmerkingen:

 1. super Nellie, ik vind je kaartje helemaal te gek......mooi gemaakt. dankjewel voor je deelname aan onze challenge. Succes.
  groetjes ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is prachtig Nellie, ook heb je dit moeilijke patroon van Linzoos weer héél mooi geborduurd, ik ken het, heb het zelf ook al eens geborduurd.
  Ook het plaatje is er schattig bij.
  Dank je wel voor het meedoen bij Creaine challenges.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart en wat een mooi borduurpatroon! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Creaine! dankjewel! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke geborduurde kaart Nellie, mooi patroontje.

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waow, wat een lief kaartje.
  Dank je wel voor je deelname aan creaines challenge.
  groetjes Geesje (DT)
  http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen