Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 8 september 2015

Warme Herfstgroet

Voor het forum van Scrappers Anonimous heb ik de challenge van September bedacht: Maak een kaart met het thema Herfst en/of Halloween. Ik heb gekozen voor een Herfstkaartje met materialen uit de Goodybag van het blad HobbyZine Plus 7. De randen van het Designpapier zijn bewerkt met Cats-Eyes; Scarlet. Het 3D- plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations; Fall Favourites CD 10557. De Tekst is gemaakt met stickers van Adornit; Carolee's Creations. Ook wil ik met deze kaart meedoen met challenge # 9 op het blog van ScrapPlezier. Het thema van deze challenge is Sprookjesachtig.Groetjes, Nellie
 

6 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie, wat een mooie lieve kaart. Super gedaan!
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nellie, wat een enig kaartje heb je gemaakt. Je kunt zelf meedoen aan de challenge van Scrapplezier. Daar vragen ze iets sprookjesachtig met inspiratiefoto's. Daar staan ook paddenstoelen op.
  Ik denk : ik tip je even.
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk herfstkaartje heb je weer gemaakt Nellie!

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie uitwerking van onze challenge....mooie paddestoel.
  Namens het hele team van Scrapplezier wil ik jou bedanken voor het meespelen.

  BeantwoordenVerwijderen