Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 18 juni 2014

Oefening

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een Lay-Out heb gemaakt., maar tijdens een wandeling met mijn kleinkinderen op hun oppas-dag in Aalst waren verschillende meisjes aan het oefenen met roofvogels op een afgelegen grasveld. Alex en Amber vonden dit geweldig leuk om te zien en na afloop van de oefening mochten zij zelfs de roofvogels van dichtbij bekijken en kon ik enkele foto's maken. De achtergrond van mijn LO is wit Cardstock. Het Designpapier had ik nog liggen. Verder is de LO afgewerkt met tags, touw, een ticket, bloem en embellishments. De tekst bestaat uit lettertjes van hout. Met deze LO wil ik meedoen aan Challenge # juni op het blog van Dutch Dare. Het thema is Grid.


Groetjes, Nellie
 

11 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie,
  ik dacht even aan de titel te zien dat je zelf een oefening deed met een LO maken. Toen zag ik het woord oefening op je LO staan....Lachen he?
  Ik vind je LO heel gaaf. Zelf nog nooit gedaan en het lijkt me lastig om te beginnen. Misschien als je eenmaal bezig bent dat dan het een na het ander volgt...Jij bent er in elk geval heel goed in geslaagd zeg. Ik vind hem echt super.
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat zou dat gaaf zijn geweest die roofvogels! Om ze van dichtbij te zien! En je hebt er een mooie herinnering van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie LO, rustig maar toch wel veel op te zien. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer helemaal toppie uit.
  Fijne dag en groetjes Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's en mooie uitwerking van de GRID dare bij Dutch Dares! Leuk dat je hierdoor toch weer je scrapspullen tevoorschijn hebt gehaald en bedankt voor het meedoen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende LO Nellie!! Zal erg mooi zijn geweest om die uilen van zo dichtbij te mogen zien...

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares grid challenge. Leuk dat je weer eens een layout gemaakt hebt, en dan wel voor de Dutch Dares. Ik hoop voor je dat je inzet beloont gaat worden. Het zou toch wel leuk zijn als je inzending in C&S komt te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie lo! Super leuk dat je meedoet met DutchDares!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dan ben je het nog niet verleerd, Nellie. Wat een mooie layout heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met het winnen van de RAK bij Dutch Dares! Een welverdiende prijs! Ik stuur hem vandaag naar je toe :-)

  Groetjes, Jenneke

  BeantwoordenVerwijderen