Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 11 april 2014

Beterschap

Op het blog van Knutsels en Kadootjes staat challenge # 11 met een leuke sketch van GerJanne en het thema Beterschap. De basis van mijn kaart bestaat uit wit Cardstock. Het Designpapier is van Marianne Design; Fabulous Fifties (PK 9094). De randen zijn bewerkt met Cats-Eyes; Scarlet. De hoekjes zijn afgerond met een pons. Het 3D-plaatje komt van knipvel VB 0062. De Tekstletters zijn van een stickervel van Adormit; Carolee's Creations. De kaart is verder afgewerkt met een witte bloem en een rood roosje.Groetjes, Nellie
 

4 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie,
  wat ene ontzettende leuk kaartje heb je gemaakt! Ik moest er spontaan van lachen, met die zakdoekjes! Echt grappig bedacht!! De sketch is hel herkenbaar. Fijn dat je meedoet aan onze challenge van Knutsels en Kadootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje Nellie, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart en gaaf bedacht met die tissues ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. Eens iets anders met de tissues.

  Malika

  BeantwoordenVerwijderen