Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 3 oktober 2012

Koetje Boe

Als eerste Erica en Wanda hartelijk welkom op mijn blog.
Onderstaande kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge als Gastdesigner van de maand Oktober op het blog van Creaine. Het Thema is Dieren. De basis bestaat uit wit Cardstock. Hierop heb ik een Creatable van Marianne Design (LR 0242) uit wit- en zwart Cardstock gestanst en opgeplakt met foamblokjes. Het stempeltje van de koe heb ik ooit gekocht op een vlooienmarkt. De Tag is een Doohickeys van Magnolia. De tekst is een stempeltje van MD (CS 0855). De plakletters "Boe" komen van een stickervel van de Zeeman. Verder heb ik de kaart afgewerkt met roosjes, kant, jute, een strikje en een charm.Groetjes, Nellie

 

3 opmerkingen:

  1. Wat ben je weer lekker bezig geweest Nellie, super leuke kaart en gefeliciteerd met de nominatie voor de eerst 3, super hoor.

    groetjes Ria xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb je ook prachtig gemaakt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen