Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 14 oktober 2012

Kerst

Deze kaart is gemaakt van wit Cardstock. Het Designpapier is van BasicGrey; Jovial. Het stempeltje is van Marianne Design; Little Sweethearts Christmas en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose, Haren; Walnut Stain, Jas en Haarstikjes; Pine Needles, Schoenen en Wanten; Black Soot, Ster; Fired Brick. Het afdrukje is uitgestanst op een Nestability. De sterren zijn gemaakt met Double Dies, gekocht bij de Boekenvoordeel. In het midden heb ik een strasssteentje van de Zeeman geplakt. De hoekjes zijn gemaakt met een mal van Joy!Crafts (6002/0136). Het witte stikrandje heb ik met de hand gemaakt. Verder zit er nog een tekststempeltje op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 5 op het blog van A Die for a Sketch.


Groetjes, Nellie

 

12 opmerkingen:

  1. Wat een leuk afdrukje heb je gebruikt en mooi kleuren. Het is een mooi kaartje geworden.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kerstkaart, leuke stempel !

    Grtjs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig gedaan dit kaartje.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Nellie, ik vind het een mooi kaartje maar wel op een of andere manier een beetje zielig plaatje. Geeft mij een soort meisje met zwavelstokjesgevoel zeg maar...
    Mooie details heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. What a lovely card, Nellie! You did a wonderful job colouring with those distress inks! The Jovial collection is so pretty, and your corner pieces are gorgeous! I'm so glad you joined us at A Die For A Sketch!...Nancy :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi kaartje Nellie.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Alweer een prachtige kaart mooi met die sterren.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Great card and such a cute image. I like how you've done the stars and those pretty gems in them.
    Thanks for joining us at A Die for a Sketch, good luck in the draw and hope to see you next time too.
    Marilyn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Nellie! Prachtige kaart en mooie kleuren die sterren zijn geweldig! Het afdrukje is zo lief.Bedankt voor het meedoen met a Die for a Sketch.groetjes Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Your card is wonderful Nellie. Love the style of your card. Thank you for playing with us at the A DIE FOR A SKETCH CHALLENGE this time.

    Have a great weekend,
    hugs Dunja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Nellie,

    wat een leuke kaart zeg!! Echt de ultieme kerstkleuren!! En de sketch herken ik...ben nog aan het nadenken, maar moet nu wel opschieten.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi nellie

    Wat een leuke kaart.

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen