Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 21 juli 2012

Merry Christmas

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Het designpapier is van Dovecraft; Noël. Het stempelafdrukje komt uit de Merry Little Christmas Collection 2010 van Magnolia; Flying Angel Tilda en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose en Fired Brick, Haren; Mustard Seed, Jurkje; Peeled Paint, Vleugels; Old Paper. Hierop heb ik Stickless gedaan voor een glitter-effect. De 3 sterren zijn gemaakt met behulp van de Tagmaker. De dennentakjes en bloemen zijn gemaakt met Creatables van Marianne Design. Op de bloemen heb ik nog een strasssteentje geplakt. Verder hangt er nog een engeltjes-charm aan de bloemen. De tekst heb ik op de kaart zelf gestempeld. Met deze kaart wil aan de volgende challenges meedoen:
- The Official Magnolia Inspiration Challenge: Challenge # 55 Christmas in July. Gebruik de kleuren rood, groen en wit en gebruik sterren.
- Christmas Challenges with Sketch: Challenge # 33 Sketch


Groetjes, Nellie

3 opmerkingen: