Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 10 mei 2012

Zalig Kerstfeest

Deze kaart heb ik gemaakt op creme-kleurig Cardstock. Het designpapier is van Pion Design. Het Magnoliastempelafdrukje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid-Tattered Rose; Wangen-Fired Brick; Jasje en Sokjes-Aged Mahogany; Schoenen en Haren-Walnut Stain; Jurkje-Peeled Paint; Mutsje- Aged Mahogany en Peeled Paint. Het randje om het afdrukje is gemaakt met een gelpen. De bloemen zijn gemaakt met een pons van Nellie Snellen. In het midden zit een brad. De takjes zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. Verder zitten er nog wat pareltjes op de kaart, die gemaakt zijn met een perlenpen. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 26 op het blog van Christmas Challenges.Groetjes, Nellie

8 opmerkingen:

 1. Leuk kerstkaartje hoor Nellie! Ik kan me er nog niet toe zetten....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kerstkaart nellie.
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hartstikke leuk kerstkaartje, Nellie. Het papier is heel mooi en Tilda is prachtig ingekleurd. Leuk dat je weer meedoet met de challenge bij CCWS :o)

  Groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi kaartje Nellie. Prachtig ingekleurde stempel!! Bedankt dat je weer hebt meegedaan met de challenge bij Christmas Challenges {with sketches}.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje, Nellie! Leuk dat je meedoet met onze challenge van CCWS!

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous card Nellie, gorgeous image and I love the flowers. Thanks for joining us at CCWS this time
  Claire xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje weer, ik hou van de traditionele kerstkleuren!
  Bedankt voor je deelname bij CCWS.

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lovely card Nellie, the colours are gorgeous. Thanks for joining us at CCWS this time. Carol DT x

  BeantwoordenVerwijderen