Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 9 januari 2012

Warm Winter Wishes

Dit kaartje heb ik gemaakt voor challenge # 4 op het blog van Krea Teja Team. De opdracht luidde: Maak een Winters kaartje met behulp van de sketch. Ik heb de kaart vrij eenvoudig en simpel gehouden. Het gebruikte papier is van Pion Design. Het stempelafdrukje van Tilda is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Fired Brick, Weathered Wood, Iced Spruce, Forest Moss en Frayed Burlap. De sterren zijn gemaakt met behulp van een Tagmaker. De tekst is getypt op een Nestability-stans in Word met lettertype Script MT Bold. Verder zit er nog wat lint, 2 brads en enkele strass-steentjes op de kaart verwerkt.


Groetjes, Nellie

6 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie , erg mooi winters kaartje is dit. Je hebt onze sketch goed gebruikt. Tilda is mooi ingekleurd. Bedankt voor het meedoen bij KrejaTeja. Succes ! Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje !!!!
  Succes met de challenge !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Nellie en dat papier is toch zo mooi he !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi en lief kaartje. Bedankt voor je deelname aan de challenge.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk Nellie en natuurlijk bedankt voor het meeodne met de challenge van Krea Teja!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen