Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 25 augustus 2011

Kadodoosjes van mijn dochter Inge

Terwijl ik gisteravond aan het knutselen was kwam mijn dochter Inge een kijkje nemen. Zij vond de doosjes zó leuk en wilde ook wel eens zoiets proberen te maken. Na wat uitleg van mij is ze aan de slag gegaan. Zij heeft alles helemaal zelf gemaakt. Het papier is van First Edition; Sweet Owl. De swirls zijn gemaakt met stansen van Crealies; CL CS 01 en 02. De vlindertjes zijn geponst. De teksten zijn gestempeld op vormen van nestabillities. Bij het grootste doosje heeft zij hiervan de rand met domestuds bewerkt met behulp van de hotfix-applicator. Onderaan de doosjes heeft zij een randje geplakt van parelkoord. Verder zijn de doosjes afgewerkt met roosjes en glitterbloemen. De doosjes sluiten met een strikje van organzalint wat door 2 eyelets is gehaald. In het grote doosje heeft zij wat snoepjes in een stukje kant gestopt met een lintje eromheen. In de kleinere doosjes zitten de snoepjes er los in. Het patroon komt uit het boekje Kadoosjes. Zij was apetrots dat het originele doosje zo goed gelukt was dat ze er zelf nog 2 kleinere doosjes bij heeft gemaakt. Omdat ik ze zelf ook zo goed en mooi gemaakt vond, zeker omdat dit voor haar de allereerste keer is dat zij zoiets heeft gedaan, wil ik ze ook graag mee laten doen aan challenge # 104 op het blog van Dutch Card Lovers.

                                          De doosjes dicht

                             De doosjes open en van bovenaf gezien

                                          Van de zijkant

                                          Van voren

Groetjes, Nellie

6 opmerkingen:

 1. Красивые и вкусные пирамидки!!
  С теплом, Елена

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn gave doosjes, leuk om te geven maar zeker zo leuk om te krijgen !!!

  lieve groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat mooi gemaakt inge ,moet je vaker doen mee knutselen .
  bedankt voor je deelname aan dcl
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappige en vooral lekkere doosjes hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf gedaan en wat leuk dat Inge mee wilt knuselen. Ze heeft het echt prachtig gedaan. Toppie!! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi gedaan, leuk hoor samen knutselen !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen