Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 24 juli 2011

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Deze kerstkaart is gemaakt met een wat oudere papierlijn van Basic Grey; Wassail. Het stempelafdrukje is van Imaginisce; Polar Bear en is ingekleurd met Distressinkt. De gebruikte kleuren zijn: Beertje; Black Soot, Dasje; Aged Mahogany en Bundled Sage. De cirkel is gemaakt met een Nestabillity en afgewerkt met Domestuds. Het cirkeltje met de tekst is een digistamp. De kaart is verder afgewerkt met organzalint, kant, een bloem met brad, een blaadje en een charm. Deze kaart is gemaakt met de sketch van challenge # 5 op het blog van Christmas Challenges.


Groetjes, Nellie

4 opmerkingen:

 1. Ohhh Nellie,schitterende kaart,lief die stempel,mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Nellie, heel mooi papier wat je hebt gebruikt. Bedankt dat je meedoet met de challenge bij Christmas Challenges {with sketches}.
  Groetjes, Renata.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card, love those paper and what a cute stamp! Thanks for joining us at Christmas Challenges {with sketches} and good luck in the prize draw
  Claire xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het winnen van de prijs van CCWS.
  Veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen