Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 6 mei 2011

Stempelkaarten

Woensdagmiddag ben ik samen met Margaret bij Miriam geweest om kaarten te maken. Miriam heeft ons toen deze stempeltechniek laten zien. Het is in principe vrij eenvoudig om te doen, maar wel erg leuk!! Je hebt er glimmrmist, distressinkt en achtergrondstempels voor nodig. Thuis heb ik de kaarten verder afgewerkt met bloemen, roosjes en strasssteentjes. Miriam nogmaals bedankt dat je ons deze techniek hebt willen leren.
Groetjes, Nellie

4 opmerkingen:

 1. Dag nellie

  graag gedaan hoor en je weet mocht je wat stempels nodig hebben steek je de straat maar even over.

  Vindt ze prachtig geworden ,je hebt ze leuk afgewerkt.

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn erg mooie kaarten geworden.
  Ik vind de bovenste twee het mooiste.
  Groetjes, Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je prachtige kaarten gemaakt Nellie, jammer dat ik niet zomaar over kan steken om bij Miriam te gaan freubelen, bofkont !!!

  lieve groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie,
  Ze zijn prachtig geworden. Vooral die met dat vogelkooitje is erg mooi geworden. Het was inderdaad erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Laat maar weten wanneer hahaha.

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen