Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 13 april 2011

Paasstuk

Na de winterstop is gisteravond de eerste bloemschikles weer begonnen. Dit keer moesten we een paasstuk  op een schaal maken. Op de schaal zet je een blok oase vast. Om de oase maak je een soort frame van beren- en wilgentakken. Aan de takken  bevestig je 3 flesjes waar je een bloem in kunt plaatsen. Bovenop de blok oase komt een half tempex-ei, die eerst bekleed word met boomschors. In het ei zet je ook een stuk oase vast, zodat je daarna het ei naar eigen inzicht kunt opmaken met bloemen, mos, blaadjes, eitjes en raffia. Tot slot kun je nog wat losse eierschaal op de schaal leggen om het geheel mooi af te werken.


Groetjes, Nellie

3 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie,
  wat een super leuk paasstuk heb je gemaakt !!
  zo'n workshop is natuurlijk wel heerlijk inspirerend om het ook in andere stijlen te maken.

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi paasstukje. En die opbouw moet ik onthouden, erg leuk om ziets ook met de kerst te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt er echt een prachtstuk van gemaakt, en na pasen kan je er ook nog alle kanten mee op, kleine verandering en je hebt gelijk weer een mooi ander pronkstuk
  super gedaan
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen